Anti-oxidant
Oxidatie= verouderen

Als je een verse appel in het midden doorsnijdt en een tijdje laat liggen, verkleurt hij en wordt hij bruin. Dit komt doordat de appel wordt blootgesteld aan zuurstof in de lucht, die vrije radicalen bevat.
Blootstelling aan vrije radicalen veroorzaakt oxidatie = veroudering
Blootstelling aan vrije radicalen veroorzaakt oxidatie = veroudering
Verouderingsproces

Hetzelfde gebeurt in ons lichaam waardoor we vaak snel verouderen. Ons lichaam verrimpelt, klachten ontstaan zoals
pijn en vermoeidheid. Om dit verouderingsproces tegen te gaan is het belangrijk om veel anti-oxidanten op te nemen zodat het oxidatieproces afneemt en men veroudering kan afremmen.
pijn en vermoeidheid. Om dit verouderingsproces tegen te gaan is het belangrijk om veel anti-oxidanten op te nemen zodat het oxidatieproces afneemt en men veroudering kan afremmen.
Anti-oxidanten werken verjongend

Anti-oxidanten vinden we in groenten en fruit ,deze hebben een verjongende werking.
Deze anti-oxidanten neutraliseren de vrije radicalen.
Vrije radicalen ontstaan in het lichaam door stress, onvolwaardige voeding, verzurende en oxiderende voedingsmiddelen.
Enkele krachtige anti-oxidanten zijn blauwe bessen, aardbeien en groene thee.
Al deze voedingmiddelen zijn geweldig voor je, maar het probleem is dat de anti-oxidante waarde deels verloren gaat door de spijsvertering, aangezien ze bio-chemisch worden opgenomen in het lichaam.
Deze anti-oxidanten neutraliseren de vrije radicalen.
Vrije radicalen ontstaan in het lichaam door stress, onvolwaardige voeding, verzurende en oxiderende voedingsmiddelen.
Enkele krachtige anti-oxidanten zijn blauwe bessen, aardbeien en groene thee.
Al deze voedingmiddelen zijn geweldig voor je, maar het probleem is dat de anti-oxidante waarde deels verloren gaat door de spijsvertering, aangezien ze bio-chemisch worden opgenomen in het lichaam.
Sterkere anti-oxidant=geïoniseerd Kangen water

Kangen Water heeft niet alleen een veel hogere anti-oxidante waarde, het is ook bio-electrisch opneembaar in je lichaam. Dit
wil zeggen dat de anti-oxidanten onmiddellijk een volledig effect hebben van zodra je een glas gedronken hebt.
Kangen Water bevat 5x meer anti-oxidanten dan groene thee
Geïoniseerd Kangen Water neutraliseert zeer schadelijke vrije radicalen in je lichaam. Hierdoor zijn de anti-aging
effecten van Kangen Water werkelijk fenomenaal.
wil zeggen dat de anti-oxidanten onmiddellijk een volledig effect hebben van zodra je een glas gedronken hebt.
Kangen Water bevat 5x meer anti-oxidanten dan groene thee
Geïoniseerd Kangen Water neutraliseert zeer schadelijke vrije radicalen in je lichaam. Hierdoor zijn de anti-aging
effecten van Kangen Water werkelijk fenomenaal.
ORP meting=Oxidation Reduction Potential

Aan de hand van een ORP-meting, of Oxidation Reduction Potential, kunnen we zien hoe sterk een bepaalde stof oxideert of net oxidatie tegengaat als anti-oxidant.
Een + getal wijst op een oxiderende stof, wat wijst op een stof die je veroudert.
Een - getal wijst op een anti-oxidant, wat wijst op een stof met verjongende werking.
Zoals je kan waarnemen toont deze ORP meting dat frisdrank de meest verouderende werking heeft, maar ook flessenwater en kraantjeswater verouderen je lichaam .
Bij de anti-oxidanten zie je dat vitamine C en groene thee veroudering tegengaan en dus goed zijn voor je.
De absolute topper blijft Kangen Water als sterkste anti-oxidant met ORP-metingen tussen -200 en -850, dit afhankelijk van de kwaliteit van het kraantjeswater.
-ORP= anti-oxidanten= verjonging
+ORP= oxidanten= veroudering
PH

PH
Aan de hand van de pH tabel kunnen we zien hoe zuur of alkalisch een stof is. pH staat voor Potential of Hydrogen, of potentieel aan waterstof. Hoe meer waterstof (H+) ionen er geconcentreerd zijn in een oplossing, hoe zuurder ze is.
De volledige pH tabel loopt van 0pH tot 14pH. Alles onder 7pH wordt beschouwd als zuur en alles boven 7pH is alkalisch of basisch.
Dus een oplossing met een pH waarde van 2.5 is veel zuurder en bevat veel meer waterstof (H+) ionen dan een oplossing van 6.5pH. Zo bevat een oplossing
van 11.5pH veel meer hydroxide (OH-) ionen en is alkalischer dan bijvoorbeeld 7.5pH.
Aan de hand van de pH tabel kunnen we zien hoe zuur of alkalisch een stof is. pH staat voor Potential of Hydrogen, of potentieel aan waterstof. Hoe meer waterstof (H+) ionen er geconcentreerd zijn in een oplossing, hoe zuurder ze is.
De volledige pH tabel loopt van 0pH tot 14pH. Alles onder 7pH wordt beschouwd als zuur en alles boven 7pH is alkalisch of basisch.
Dus een oplossing met een pH waarde van 2.5 is veel zuurder en bevat veel meer waterstof (H+) ionen dan een oplossing van 6.5pH. Zo bevat een oplossing
van 11.5pH veel meer hydroxide (OH-) ionen en is alkalischer dan bijvoorbeeld 7.5pH.
Engelstalige demonstratie van het anti-oxidatie proces van Kangen water in vergelijking tot andere waters en frisdrank.